keskiviikko, 29 huhtikuu 2020 13:08

Kunnioita peliä -kysely nopeille

Kirjoittanut

Jääkiekkoliiton Kunnioita peliä -kampanja

Kysely: Jääkiekkoliiton henkilökunta, yhteistyökumppanit, seurojen joukkueenjohtajat ja valmentajat, erotuomarikerhot

 

Hyvä Jääkiekkoperheen jäsen, 

Koko urheilukenttä on viime aikoina näkynyt ja kuulunut yleisissä keskusteluissa ja median palstoilla välillä hieman negatiivisessa valossa - joskus jopa aiheetta. Urheilun ja jääkiekon yhteiskunnallinen merkitys on kuitenkin todella suuri ja kiistaton, niin kansanterveyden kuin kansataloudenkin näkökulmasta. Lisäksi urheilukenttä ja sen menestyneet urheilijat ja joukkueet ovat suorituksillaan monesti nostaneet koko kansakunnan itsetuntoa ja edesauttaneet taloudellista toimeliaisuutta ja kasvua.  

 

Jääkiekkoliitto suunnittelee yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa näkyvää valtakunnallista mediakampanjaa Kunnioita Peliä -teemalla, haluamme näin tuoda jääkiekon ja urheilun hienoja arvoja positiivisessa valossa koko kansakunnan tietoisuuteen.

 

Kunnioita peliä -ohjelma on suunniteltu, jotta suomalainen jääkiekko olisi reilumpaa kaikille sen osapuolille. Kyse on jokaisen pelin eri roolissa toimivan - pelaajien, valmentajien, tuomareiden, vanhempien ja muiden taustaryhmien - keskinäisestä kunnioittamisesta. Keskinäiseen kunnioittamiseen perustuvalla käyttäytymisellä

  • tehdään pelitapahtumasta lapsille, pojille ja tytöille, positiivinen kasvuympäristö, jossa on tilaa onnistumisille ja epäonnistumisille
  • tehdään pelistä turvallisempaa
  • taataan valmentajille ja tuomareille työrauha

 

Kampanjaan on suunniteltu toteutettavan video TV-mainontaan, liiton ja seurojen omiin kanaviin ja ottelutapahtumiin sekä kampanjaa tukevaa kuvamateriaalia.

 

Haluamme nyt kutsua koko jääkiekkokentän mukaan kampanjan suunnitteluun, ja siksi haluaisimme kuulla mietteitäsi ja kommenttejasi Kunnioita peliä -kampanjan aiheista.  Kyselyyn voi osallistua tämän linkin kautta: https://forms.gle/6vBZaV43jaxPG9dQ7  Vastausaika päättyy 30.4.2020.

 

Kiitos jo etukäteen ajastasi ja panoksestasi!

 

Terveisin,

Jääkiekkoliiton markkinointi & viestintä

 

PS. Kunnioita Peliä -ohjelmaan voit tutustua osoitteessa: www.kunnioitapelia.fi