Miten aloitan tyttökiekon seurassani?

Jääkiekkoliitto tarjoaa yhdessä seurojensa kanssa kivoja, matalan kynnyksen harrastusmuotoja tytöille ja pojille. Tyttöjen oma aloitustapahtuma, Girls Hockey Day, tutummin GHD järjestetään lokakuussa osana kansainvälistä tyttöjen jääkiekkoviikonloppua. Viimeistään lokakuussa seuroissa alkavat myös Leijona-kiekkokoulut sekä Easy Hockey –harjoitukset, joista kaikista voi myöhemmin liittyä mukaan seuran harrastuspolulle.

Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille ja siihen voi osallistua kuka tahansa lapsi taitotasosta riippumatta - mukaan tarvitaan vain kypärät ja luistimet. Jos harrastusintoa riittää, kannattaa selvittää, onko seurassa tyttökiekkotoimintaa. Monesti tyttöjen harjoitukset seuroissa ovat avoimia vasta-alkajille, joten kannattaa rohkeasti kysyä voiko harjoituksiin tulla tutustumaan!

Jos tytöille ei ole vielä omaa joukkuetta, harrastusta voi jatkaa poikajoukkueessa. Taklaaminen on junioreilla rajoitettua aina alle 13-vuotaisiin asti, joten lajitaitoja voi harjoitella turvallisesti myös sekajoukkueessa.

Harrastamisen voi aloittaa myös myöhemmällä iällä. Aikuisille naisille on tarjolla niin kiekkoleirejä kuin aikuisten harrastejoukkueitakin!


...

Olet nyt

Et ole yksin

Opas tyttö- ja naiskiekkoon

Printtaa opas - klikkaa tätä linkkiä!

Seuraa Leijonat.fi:ssä

Verkkokauppa

Et ole yksin

Seuratoiminnan Helpdesk

Järjestötoiminnassa voi tulla joskus vastaan kysymyksiä, joita itse ei osaa ratkaista tai joiden ratkaisemisessa haluaa tukea ulkopuoliselta asiantuntijalta. Palvelusta vastaa Suomen Olympiakomitea.​

Etsi sivustolta