Keneltä kysyn lisää?

Suomen Jääkiekkoliitossa tyttö- ja naiskiekon juniori-, seura- ja sarjatoiminta kuuluvat osana perustoimintaan ja siten seura-, juniori- ja kilpailutoiminnan vastuualueisiin.

Perustoiminnan tukena toimivat Jääkiekkoliiton toimistolla työskentelevä tyttökiekon kehittäjä sekä alueille ja seuroihin nimetyt tyttökiekkokoordinaattorit. Tyttökiekkotoimijat auttavat seuroja yhteistyössä aluepäälliköiden ja aluevalmentajien kanssa tyttökiekon erityiskysymyksissä, aina lähimmän seuran tai joukkueen löytämisestä innokkaalle vasta-alkajalle, alueen pelaajakartoituksiin asti.

Pelaajakartoitus on maajoukkuetoimintaa, josta vastaa tyttöjen ja naisten maajoukkueiden GM yhdessä maajoukkueiden johtoryhmien kanssa. 

Lisätietoa Jääkiekkoliitosta:

Maajoukkueiden GM
Tuula Puputti
puh. 040-5429 540


Tyttökiekon kehittäjä
Anu Levander
puh. 045-254 5464

 

Maajoukkueiden johtoryhmät >>

Team Kuortane >>

Leijonapennut (U13-U16 tyttöjen pelaajakartoitus) >>

 

Suomen Jääkiekkoliiton tyttökiekkokoordinaattoritt alueittain:

Tyttökiekkokoordinaattoreiden tehtävänä on auttaa seuroja toteuttamaan alueellista tyttökiekkoa. Tyttökiekkokoordinaattorit tukevat seuroja ja auttavat tyttöjen matalan kynnyksen pelitapahtumien organisoinnissa ja tapahtumien suunnittelussa. Ota rohkeasti yhteyttä oman alueesi tyttökiekkokoordinaattoriin tyttökiekon asioissa.

...

Olet nyt

Et ole yksin

Opas tyttö- ja naiskiekkoon

Printtaa opas - klikkaa tätä linkkiä!

Seuraa Leijonat.fi:ssä

Verkkokauppa

Et ole yksin

Seuratoiminnan Helpdesk

Järjestötoiminnassa voi tulla joskus vastaan kysymyksiä, joita itse ei osaa ratkaista tai joiden ratkaisemisessa haluaa tukea ulkopuoliselta asiantuntijalta. Palvelusta vastaa Suomen Olympiakomitea.​

Etsi sivustolta