Henna Malmberg

Henna Malmberg

torstai, 20 kesäkuu 2019 17:01

Tunnustusta työstä jääkiekon eteen

Kauden päätteeksi seuroissa ja joukkueissa jaetaan tunnustuksia kauden aikana tehdystä työstä. Tänä keväänä tunnustusta saivat myös pitkään jääkiekon eteen töitä tehneet liiton työntekijät, arvokisamenestystä saavuttaneet valmentajat ja pitkän linjan jääkiekon taustavaikuttajat.

Seuraavat ansiomerkit myönsi Opetus- ja kulttuuriministeriö, anojana toimi Suomen Jääkiekkoliitto. 

Anttila

Matti

Ansiomitali

Aravirta

Hannu

Ansioristi kullattuna

Hult

Sanna

Ansiomitali kullattuna

Hämäläinen

Pekka

Ansioristi

Hänninen

Antti

Ansiomitali

Jortikka

Hannu

Ansioristi kullattuna

Jutila

Timo

Ansioristi kullattuna

Karinen

Tiina

Ansiomitali kullattuna

Lindegren

Pentti

Ansioristi

Mokka

Rauno

Ansioristi kullattuna

Mustonen

Pasi

Ansioristi

Myllyniemi

Ilpo

Ansiomitali kullattuna

Nurminen

Matti

Ansioristi

Piispanen

Ari

Ansiomitali kullattuna

Suhonen

Alpo

Ansioristi kullattuna

Tervomaa

Turkka

Ansiomitali kullattuna

Toivakka

Jukka

Ansioristi kullattuna

Vanhala

Teemu

Ansiomitali kullattuna

Virta

Hannu

Ansioristi

 

Onnittelut ansiomerkin saaneille!

 

Kuvassa vasemmalta Ari Piispanen, Pekka Hämäläinen, Tiina Karinen, Heikki Koskinen, Pasi Mustonen, Matti Nurminen, Turkka Tervomaa, Teemu Vanhala, Antti Hänninen, Pentti Lindegren ja Hannu Virta, joille kaikille oma arvomerkki myönnettiin lauantaina 8. kesäkuuta Vierumäellä. .

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry on laajentanut ILMO-palvelua koskemaan eettisten rikkomusten raportointia urheilussa esimerkiksi häirintää. Jokaisella on oikeus ilmoittaa epäilyttävästä toiminnasta. Ilmoittaja auttaa suojelemaan urheilijoita ja urheilua sekä turvaamaan tasavertaiset ja turvalliset lähtökohdat kaikille urheilijoille.

Vuoden 2018 alussa avatussa digitaalisessa palvelussa on tähän asti voinut ilmoittaa mahdollista doping-, kilpailumanipulaatio- tai katsomoturvallisuusrikkomusta. Hyvän palautteen ja kokemuksen myötä palvelua laajennetaan nyt muihin eettisiin asioihin.

- Urheilu on ryhtynyt toimenpiteisiin torjuakseen häirintää urheilussa. Väestöliiton Et ole yksin -palvelu on hyvä avaus, jossa häirintää kokeneet voivat saada apua. ILMOn laajentuminen auttaa meitä entistä enemmän puuttumaan ja torjumaan tätä ilmiötä. Lisäksi yhteistyössä suunniteltavat koulutukset ja materiaalit luovat vahvan perustan ennaltaehkäisevälle toiminnalle, SUEKin pääsihteeri Teemu Japisson sanoo.

ILMO-palvelun kautta voi antaa tietoa mahdollisista urheilurikkomuksista tai ilmoittaa urheilijan tai muun toimijan epäilyttävästä toiminnasta nimettömästi tai omalla nimellään. Ilmoituksen sisältö käsitellään luottamuksellisesti ja arvioidaan mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten. Jos ilmoituksen tekijä antaa tietonsa nimettömästi, hän voi rekisteröityä suojattuun viestipalveluun, jonka kautta SUEK voi tarvittaessa pyytää häneltä lisätietoja henkilöllisyyden paljastumatta. Palvelu auttaa SUEKia kohdentamaan tutkinnallisia toimenpiteitään entistä tehokkaammin.

Tutustu ILMO-palveluun >>

Kauden 2019-20 D-, C- ja B- junioreilla oli maaliskuussa mahdollisuus hakea taloudellista tukea jääkiekkoharrastuksen kustannuksiin. Hakemukset on nyt käsitelty ja peräti 949 pelaajaa ympäri Suomen saa syyskuussa tukea kustannusten kattamiseksi. Yhteensä tukea maksetaan 988 900 euroa.

Tukea hakeneet pelaajat saavat tiedon tukipäätöksistä omalta seuraltaan.

Mikäli seuranne tukea saanut pelaaja lopettaa harrastamisen tai vaihtaa seuraa, pyydämme ilmoittamaan asiasta omalle aluepäällikkölle hyvissä ajoin ennen maksupäivää.

Tuet maksetaan 15.9. mennessä seurojen kautta niille, joiden jääkiekkoharrastus jatkuu myös tulevalla kaudella. Tuki on henkilökohtainen ja summat on porrastettu harrastamisen kustannusten tavoin ikäluokittain: D-junioreiden tuki on 700, C-junioreiden 1 100 ja B-junioreiden 1 300 euroa.

Muistutamme myös, ettei yksittäisten henkilöiden hakemuksia/päätöksiä kommentoida Jääkiekkoliitosta, joten perheitä ei kannata ohjata soittamaan Jääkiekkoliittoon vaikka päätös olisi tällä kertaa ollut kielteinen.

F- ja E-junioreiden tukien haku tapahtuu 23.9.-11.10.2019, seuroille tiedotetaan asiasta hyvissä ajoin ennen haun alkua. Pelaajien ohella seurat voivat syksyn haun yhteydessä hakea tukea Leijona-kiekkokoulujen vapaapaikkoihin.

Suomen Jääkiekkoliitto on keväästä 2011 alkaen tukenut vähävaraisten perheiden kiekkojunioreiden jääkiekkoharrastamista yhteensä 4 524 800 eurolla. Varat ovat peräisin yksityisiltä lahjoittajilta, yhteistyökumppaneilta, MM-kisojen voittovaroista ja erilaisista hyväntekeväisyyskampanjoista.

Lue lisää Jääkiekkoliiton vähävaraisten perheiden tukiprosesseista: www.leijonat.fi/tuet

Foha News eli Suomen Veteraanijääkiekkoliitto Ry:n jäsenlehti on siirtynyt digiaikaan. Lehti ilmestyy jatkossa vain digiversiona, ja lehden formaattia kehitetään jatkossa paremmin sähköiselle julkaisualustalle sopivaksi.
 
Uusin Foha News löytyy täältä - hyviä lukuhetkiä!
 
 
tiistai, 21 toukokuu 2019 07:05

KJT Hockey ry hakee valmennuspäällikköä

Valmennuspäällikön tehtävänä on johtaa, ohjata ja valvoa seuran valmennus- ja kasvatustyötä seuran strategian ja linjausten mukaisesti. 

Työ vaatii tekijältään organisointi- ja esimiestaitoja sekä valmennus- ja ohjaustehtävissä pedagogista osaamista. Työssä tarvitaan laaja-alaisesti hyviä vuorovaikutustaitoja, sosiaalista ja ulospäin suuntautunutta luonnetta sekä aktiivisuutta ja kiinnostusta seuran ja sen toimintaympäristön sekä itsensä kehittämiseen.

Valmennuspäälliköltä edellytämme liikunta-alan perustutkintoa tai vastaavaa koulutusta sekä vähintään Suomen Jääkiekkoliiton perustason koulutuskokonaisuutta.

Seuran strategia löytyy osoitteesta www.kjthockey.fi

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 5.6.2019 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Janne Mellin
Puheenjohtaja
KJT Hockey ry
p. 040 314 3249

KJT Hockey ry hakee valmennuspäällikköä 1.8.2019 alkaen

KJT Hockey on harrastajien määrällä laskettuna yksi Suomen suurimpia jääkiekon junioriseuroja. Seuran strategian mukaisesti seuran tulevaisuuden vetovoimaisuus rakentuu monipuolisen osaamisen, vahvan identiteetin, kilpailullisen menestymisen sekä jokaisen junioripelaajan pitkäjänteisen kehittämisen varaan. Nais- ja tyttökiekko sekä harrastekiekko ovat merkittävä osa seurantoimintaa. Tällä hetkellä seuran päätoimisia työntekijöitä ovat toiminnanjohtaja, valmennuspäällikkö, taitovalmentaja ja junioripäällikkö. Seuran toimintapaikat sijaitsevat Keravalla ja Tuusulassa.

Suomi-Kiekon kehityspäivien ilmoittautuminen on päättynyt ja tapahtuma on täynnä. Mahdollisten peruutuspaikkojen osalta ole yhteydessä Jääkiekkoliiton koulutuspäällikkö Jukka Lamminahoon, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Syksyn tullen järjestettävät Suomi-kiekon kehityspäivät kokoavat jälleen yhteen suomalaisen jääkiekkoväen kuuntelemaan ja keskustelamaan jääkiekon ajankohtaisista asioista. Kehityspäivillä käsitellään mm. seuraavia aiheita:

- Jääkiekon harrastaminen ja harrastamisen kehittäminen sekä uudenlaiset tavat harrastaa
- Erilaiset tavat rekrytoida harrastajia mukaan lajin pariin
- Parempaa peliä -hanke
- Valmennuskoulutuksen uudistustyö ja mentorointi
- Huippukiekko ja huippukiekon tukitoimet pelaajapolulla
- Tyttö- ja naiskiekon seuraavat askeleet

Kehityspäivillä kuullaan myös Ruotsin Jääkiekkoliiton puheenvuoro ja kaksipäivisen seminaarin aikana on mahdollista keskustella myös muista ajankohtaisista asioista. Lue lisää alla olevista linkeistä ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.5.!

Milloin? 2.-4.9.2019

Missä? Viking Mariella

Kenelle? Seurojen pj:t, tj:t, urheilutoimenjohtajat, valmennus- ja junioripäälliköt, urheiluakatemia- ja taitovalmentajat, tyttö- ja naiskiekkotoimijat, seurojen rekrytoinnista vastaavat, erotuomarikerhojen vastuuhenkilöt, seurojen erotuomarivastaavat sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Mitä? Teema & ohjelma löytyvät täältä

Ilmoittutuminen? Tämän linkin kautta 31.5.2019 mennessä

Jääkiekkoliiton ja Rauman Lukon Parempaa Peliä -pilottihanke tutkii mitä pienpeleissä tapahtuu ja miten pelaajamäärän sekä kentän koon vaihtaminen vaikuttavat pelaajan toimintaan kehitettävien taito-ominaisuuksien osalta.

Kuluvana viikonloppuna Lukon E1-, E2- ja F1-juniorit ovat Vierumäellä, jossa peliä mitataan mm. älykiekon ja varusteisiin kiinnitettävän sirun avulla. Tulokset analysoidaan kesän ja syksyn aikana ja analysoinnin jälkeen luvassa on faktatietoa kaikille junioriseuroille.

Lue Rauman Lukon uutinen Parempaa Peliä -hankkeesta täältä >>

Nykyisen valmennuspäällikkömme siirtyessä kesäkuun lopussa sivuun valmennuspäällikön tehtävästä, haemme Kiekko-Nikkareihin uutta valmennuspäällikköä 1.8.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Haemme seuraamme päätoimista valmennuspäällikköä vastaamaan seuran urheilutoiminnan ja valmennuksen linjaamisesta, kehittämisestä ja toteuttamisesta. Valmennuspäällikkö vastaa ryhmien ja joukkueiden toiminnan ja valmennuksen kehittämisestä, suunnittelusta sekä käytännön toteutuksesta. Valmennuspäällikkö vastaa myös valmentajien ja ohjaajien koulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Valmennuspäällikön tehtäviin kuuluu lisäksi iltapäivätoiminnan, kiekkokoulutoiminnan, luistelukoulutoiminnan, tyttökiekon sekä matalan kynnyksen Easy Hockey toiminnan johtaminen, kehittäminen ja tarvittaessa myös käytännön toteuttaminen. Päätoimisena työntekijänä valmennuspäällikkö osallistuu myös seuran tapahtumien (mm. leirit ja turnaukset) suunnitteluun ja toteutukseen.

Valmennuspäällikkö toimii läheisessä yhteistyössä seuran toiminnanjohtajan ja seuravalmentajan kanssa. Lisäksi valmennuspäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä HPK juniorijääkiekon sekä Hyvinkään Jää-Ahmojen valmennuspäälliköiden sekä yhteistyöseuroissa toimivan taitovalmentajan kanssa.

Valmennuspäälliköltä edellytämme:
- vähintään liikunnan alan ammattitutkinto (tätä korkeampi tutkinto katsotaan eduksi)
- kokemusta jääkiekkovalmentajana toimimisesta
- kokemusta ja ymmärrystä lasten ja nuorten kanssa toimimisesta
- hyviä johtamistaitoja ja organisointikykyä
- näkemystä koko seuran valmennuksellisen linjauksen sekä pelaajapolun kehittämisestä
- näkemystä pelaajan kokonaisvaltaisen kehityksen tukemiseen
- hyviä sosiaalisia taitoja toimia lasten, nuorten sekä aikuisten maailmassa
- motivaatiota lasten ja nuorten parissa työskentelyyn vapaaehtoisten kanssa
- kokemusta jääkiekosta sekä osaamista valmentaa ja kouluttaa valmentajia (aikaisempi kokemus seuratoiminnasta, erityisesti valmennuspäällikön tai junioripäällikön tehtävissä luetaan hakijalle eduksi)
- valmiutta joustavaan työaikaan (erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin)
- suostumusta tarvittaessa esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä, erityisesti joutuessaan työskentelemään lain 927/2012 ”Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä”  2§ ja 3§ mukaisissa tehtävissä

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään viimeistään 14.4.2019 sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tehtävä alkaa 1.8.2019.

Lisätiedot:
Antti Laaksonen (Viikolta 13 alkaen)
toiminnanjohtaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040-590 7197

Juha Leppänen
puheenjohtaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040-847 7502

Kiekko-Nikkarit verkossa
 

Jääkiekkoliitto ja Gispositio Oy ovat yhteistyössä kehittäneet raportointipalvelun palvelemaan Jääkiekkoliiton ja sen jäsenseurojen toiminnan kehittämistä. Raportointipalvelu on web -pohjainen karttasovellus, jossa seurojen lisenssitiedot on yhdistetty Suomen väestörekisteritietoihin. Palveluun on syötetty yli 100 pelipassin omaavien seurojen pelipassitiedot postinumeroalueittain. Seurat saavat palvelusta arvokasta tietoa pelipassipelaajistaan sukupuolittain ja ikäryhmittäin.

Raportointipalvelu tarjoaa mm. seuraavaa infoa seuran jäsenistöstä ja toiminta-alueensa väestöstä:
•    seuran pelipassipelaajat ikäryhmittäin ja postinumeroalueittain
•    seuran aloittaneiden ja lopettaneiden määrät ikäryhmittäin
•    ennusteet väestörekisteritietojen pohjalta 2- ja 7-vuoden kuluttua seuran pelipassipelaajista
•    seuran vahvuus ja markkinaosuus ikäryhmittäin alueellaan

Raportointipalveluun pääsee Palvelusivustolta klikkaamaan palvelun linkkiä tai kirjautumaan suoraan palveluun osoitteessa www.reformaattori.fi/sjl . Palveluun pääsee kirjautumaan Palvelusivuston seurakäyttäjätunnuksilla (A-alkuinen numerosarja).

Näkymä 1: Seuran ydintoiminta-alueen väestörakenne postinumeroalueittain.

 

Näkymä 2: Seuran ydintoiminta-alueen markkinaosuus ikäryhmittäin verrattuna Jääkiekkoliiton markkinaosuuteen ikäryhmittäin koko maassa.

 

Lisätiedot

Ari Piispanen
Seurakehityspäällikkö
0500-648927
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Seuroilla ja joukkueilla on 15.3. saakka mahdollisuus hyödyntää seuratarjousta ostaessaan lippuja Helsingin Hartwall Arenassa perjantaina 26.4. klo 18.30 pelattavaan Suomi-Ruotsi-otteluun.

Ruotsi-ottelu kuuluu Euro Hockey Tour -ottelusarjaan, jonka puitteissa Euroopan kiekkomaat valmistautuvat Slovakiassa toukokuussa 2019 pelattaviin miesten MM-kisoihin. Ruotsin Suomi kohtaa huhtikuussa kahdesti: Kouvolassa pelataan 25.4. ja päivää myöhemmin, 26.4., joukkueet kohtaavat Helsingin Hartwall Arenassa. 

Seuroille ja joukkueille ottelu tarjoaa hienon mahdollisuuden päättää oma kiekkokausi A-maajoukkuetta kannustamalla. Lisätiedot 15.3. asti voimassa olevasta tarjouksesta löytyvät oheisesta liitteestä. Normaalit pääsyliput otteluun ovat myynnissä Ticketmasterin myyntikanavissa, Helsingin otteluun on tarjolla myös VIP-lippuja, joiden myynnistä vastaa Starsquad.

Olet nyt

Länsirannikon toimisto

Humalistonkatu 6
20100 Turku

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Jääkiekkoliiton leirit

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta