Henna Malmberg

Henna Malmberg

A-maajoukkueen valmistautumista Slovakian MM-kisoihin pääsee huhtikuussa seuraamaan paikan päällä Helsingissä, jossa Suomi ja Ruotsi kohtaavat perjantaina 26. huhtikuuta. Helsingin Hartwall Arenassa pelattava ottelu alkaa klo 18.30.

Helsingin ottelun ja muiden kotimaan kiertueen otteluiden pääsyliput ovat maanantaista 18.2. klo 12 alkaen myynnissä Ticketmasterin myyntikanavissa.

Lasten liput Helsingin otteluun maksavat alkaen yhdeksän ja aikuisten alkaen 19 euroa. Otteluun on tarjolla myös VIP-lippuja, joiden myynnistä vastaa Starsquad.

Muut Leijonien kevään kotimaan maaottelut pelataan 18.4. Rovaniemellä (Suomi-Norja), 19.4. Kokkolassa (Suomi-Norja) ja 25.4. Kouvolassa (Suomi-Ruotsi). Lue lisää täältä.

A-maajoukkueen valmistautumista Slovakian MM-kisoihin pääsee huhtikuussa seuraamaan paikan päällä Kouvolassa torstaina 25. huhtikuuta. Vastustajaksi Leijonille saapuu Ruotsi ja kiekko tippuu jäähän klo 18.

Kouvolan ottelun ja muiden kotimaan kiertueen otteluiden pääsyliput ovat maanantaista 18.2. klo 12 alkaen myynnissä Ticketmasterin myyntikanavissa. Kouvolassa liput istumapaikoille maksavat lapsilta yhdeksän ja aikuisilta alkaen 19 euroa. Seisomakatsomoon hinta on lapsilta viisi ja aikuisilta 13 euroa.

Muut Leijonien kevään kotimaan ottelut pelataan 18.4. Rovaniemellä (Suomi-Norja), 19.4. Kokkolassa (Suomi-Norja) ja 26.4. Helsingin Hartwall Arenassa (Suomi-Ruotsi). Lue lisää täältä.

A-maajoukkueen valmistautumista Slovakian MM-kisoihin pääsee huhtikuussa seuraamaan paikan päällä Kokkolassa, jossa Leijonat ottaa mittaa Norjasta pitkäperjantaina 19.4. klo 18 käynnistyvässä ottelussa.

Liput Kokkolan otteluun ovat muiden kevään kotimaan maaotteluiden tavoin myynnissä maanantaista 18.2. klo 12 alkaen Ticketmasterin myyntikanavissa. Kokkolassa pääsyliput istumapaikoille maksavat lapsilta yhdeksän ja aikuisilta 25 euroa. Seisomapaikoille lasten lippujen hinta on viisi ja aikuisten 15 euroa.

Päivää aikaisemmin, kiirastorstaina 18.4. klo 18, joukkueet kohtaavat Rovaniemellä. Torstaina 25.4. Suomi kohtaa Ruotsin Kouvolassa ja perjantaina 26.4. Helsingin Hartwall Arenassa. Lue lisää täältä.

A-maajoukkueen valmistautumista Slovakian MM-kisoihin pääsee huhtikuussa seuraamaan paikan päällä Rovaniemellä, josta Leijonien kevään 2019 kotimaan kiertue polkaistaan käyntiin kiirastorstaina 18. huhtikuuta. Rovaniemen Lappi-areenassa klo 18 käynnistyvässä ottelussa Leijonat saa vastaansa Norjan.

Pääsyliput Rovaniemen otteluun tulevat muiden kotimaan kiertueen paikkakuntien tavoin myyntiin maanantaina 18.2. klo 12 Ticketmasterin myyntikanaviin. Pääsyliput Lappi-areenalle maksavat lapsilta yhdeksän ja aikuisilta alkaen 20 euroa.

Muut Leijonien kevään kotimaan ottelut pelataan Kokkolassa (19.4.), Kouvolassa (25.4.) ja Helsingissä (26.4.). Lue lisää täältä.

keskiviikko, 06 helmikuu 2019 13:35

Luokkalätkä toi Turussa 1440 koululaista jäälle

Jo 13. kertaa järjestetty Luokkalätkä-tapahtuma kokosi taas turkulaiset 1.–3.-luokkien oppilaat jäälle pelaamaan. Tapahtumaan oli ilmoittautunut mukaan peräti 68 luokkaa, mikä tarkoittaa yhteensä 1440 oppilasta. Luokkalätkä järjestettiin kahdessa osassa: 29.–31.1. Luokkalätkä valloitti Impivaaran jäähallin ja viikkoa myöhemmin, 5.–7.2., Varissuon jäähallin.

Mahdollisemman monen oppilaan toivotaan Luokkalätkän kautta kokeilevan tai pelaavan reikäkiekkoa. Otteluissa pelataan voitoista, mutta tuloksia ei merkata mihinkään. Tavoitteena onkin, että oppilaat saisivat kokea liikunnan iloa ja ikimuistoisen tapahtuman.

 

 

Luokkalätkässä pelivälineenä on tavallista kiekkoa kevyempi reikäkiekko. Niille, jotka eivät halua pelata, on järjestetty erillisiä luisteluharjoitteita ja -leikkejä paikallisten urheiluseurojen toimesta. Varusteita ja pelipaitoja oppilaat saavat lainaan seuroilta ja Jääkiekkoliitolta.  

Tuomarin tehtävissä toimivat jääkiekkoa harrastavat 5.-9.-luokkien oppilaat. Opettajille tapahtuman toivotaan antavan ideoita ja oppia liikuntatunneille.

Tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan liikuntapalvelukeskus, Suomen Jääkiekkoliitto, TPS, TuTo ja TuKV.

Kuvassa Harri Karjalainen Turun kaupungin liikuntapalveluista

 

 

 
 
 
 

Palvelusivusto on monelle seuraihmiselle ja juniorin vanhemmalle tuttu tehtävistä jääkiekon parissa.

Vaasan yliopiston Pro Gradu -tutkimus selvittää nyt käyttäjien kokemuksia Palvelusivuston toimivuudesta ja kerää kehitysehdotuksia sen kehitystyöhön. Toivommekin, että mahdollisemman moni Palvelusivuston käyttäjä vastaa nimettömänä toteutettavaan kyselyyn, aikaa vastaamisessa menee 5-15 minuuttia.

Sanaa saa levittää myös muille sivuston käyttäjille - vastaamaan toivotaan mahdollisemman laaja otos sivuston käyttäjistä!

Täytä kysely täällä >>

 

Kausi 2018-19 on Suomen Jääkiekkoliiton ja suomalaisen jääkiekon juhlakausi. Liiton perustamisesta tuli 20.1.2019 kuluneeksi 90 vuotta.

Monessa suomalaisessa seurassa – Liigassa ja junioriseuroissa – on päätetty lähteä mukaan juhlakauteen järjestämällä oman juhlatapahtuman tai -ottelun, jonka yhteydessä nostetaan esiin oman seuran ja samalla koko lajin historiaa ja nykypäivää.

Jokainen juhlakauteen mukaan ilmoittautunut seura on saanut rakentaa juhlatapahtumasta oman näköisensä tapahtuman. Yhteisiäkin elementtejä löytyy: monella paikkakunnalla tapahtuman yhteydessä mm. palkitaan vuoden seuratoimija ja vuoden juniori, esitellään paikallisia legendoja ja omia junioreita. Jos kyseessä on juhlaottelu, on ottelun aluksi ohjelmassa seremoniallinen avauskiekon pudotus.

Paljon juhlatapahtumia on jo ehditty järjestää ympäri maan. Ja lisää on vielä luvassa: Juhlatapahtumien listaa päivitetään sitä mukaa, kun tietoja seurojen tapahtumista saadaan Jääkiekkoliiton toimistolle.

Tervetuloa juhlistamaan suomalaista jääkiekkoa!

La 09.02.
Itä-Helsingin Kiekko, Helsinki - seuran talviklassikkotapahtuma Pukinmäen ulkojäällä klo 10.30-20, ystävyysotteluita ikäluokissa 03-11, palkintojuhla ja paljon muuta oheistapahtumaa

Lapuan Virkiä, Lapua - juhlaotteluna II-divisioonan peli Virkiä-IKK klo 17:00, ottelussa juhlistetaan myösTyttöleijonien maalivahti Erica Jaskarin MM-pronssia

Warkis Varkaus - juhlaotteluna II-divisioonan Warkis-Karjalan Kopla klo 17, ottelun yhteydessä juhlistetaan myös Warkis ry:n 35-vuotista ja varkautelaisen kiekon 60-vuotista taivalta

Pe 22.02.
Ugly Ducks Hockey - juhlatapahtumana Niko Kapasen kentällä Parolassa ulkoilmaotteluna pelattava harrastejoukkueiden ottelu Ugly Ducks White vs. Ugly Ducks Red klo 18 alkaen

Listaa päivitetty 04.02.2019


PS. Juhlaotteluiden vieraat ja järjestävät seurat: jakaessanne juhlatapahtumien kuvia ja uutisia sosiaalisessa mediassa kannattaa mukaan liittää #:t #intohimonajääkiekko #juhlakausi #SJL90 – näin juhlakauden tapahtumat saadaan liitettyä yhdeksi tapahtumaketjuksi myös somessa.

 

Kausi 2018-19 on Suomen Jääkiekkoliiton ja suomalaisen jääkiekon juhlakausi. Liiton perustamisesta on 20.1.2019 kulunut 90 vuotta.

Monessa suomalaisessa seurassa – Liigassa ja junioriseuroissa – on päätetty lähteä mukaan juhlakauteen järjestämällä oman juhlatapahtuman tai -ottelun, jonka yhteydessä nostetaan esiin oman seuran ja samalla koko lajin historiaa ja nykypäivää.

Jokainen juhlakauteen mukaan ilmoittautunut seura on saanut rakentaa juhlatapahtumasta oman näköisensä tapahtuman. Yhteisiäkin elementtejä löytyy: monella paikkakunnalla tapahtuman yhteydessä mm. palkitaan vuoden seuratoimija ja vuoden juniori, esitellään paikallisia legendoja ja omia junioreita. Jos kyseessä on juhlaottelu, on ottelun aluksi ohjelmassa seremoniallinen avauskiekon pudotus.

Joitain juhlatapahtumia on jo ehditty järjestää, ja vaikka aivan kaikkien tapahtumien ajankohdat eivät vielä olekaan selvillä, on aika julkaista joulu-tammikuussa tiedossa olevat seurojen juhlatapahtumat. Listaa päivitetään tammikuun alkupuolella.

Tervetuloa juhlistamaan suomalaista jääkiekkoa!
 

La 29.12.
Lukko, Rauma – juhlaotteluna miesten Liiga-ottelu Lukko-TPS klo 18.30

Ke 02.01.
Jukurit, Mikkeli – juhlaotteluna miesten Liiga-ottelu Jukurit-Tappara klo 18.30

To 03.01.
TPS, Turku – juhlaotteluna miesten Liiga-ottelu TPS-Sport klo 18.30

La 05.01
Kuhmon Kiva HT, Kuhmo – juhlaotteluna edustusjoukkueen 3. divisioonan ottelu Kiva Ht-PyPo klo 16
Kaarinan Kiekko-Pojat, Kaarina – juhlaotteluna Suomi-sarjan ottelu HCIK-S-Kiekko klo 17
Tappara, Tampere – juhlaotteluna miesten Liiga-ottelu Tappara-KalPa klo 17

Pe 11.01.
Pallo-Sepot, Pieksämäki – ohjelma ja aikataulu vahvistuvat myöhemmin
HIFK, Helsinki – juhlaotteluna Liiga-ottelu HIFK-HPK klo 18.30
JYP, Jyväskylä – juhlaotteluna miesten Liiga-ottelu JYP-Jukurit klo 18.30

La 12.01.
Haka, Paimio
Jääsudet, Kitee – juhlatapahtumana ulkoilmaottelu, aikataulu täsmentyy
Kuparikiekko, Harjavalta – E-junioriottelu & juhlatapahtumana 2. divisioonan ottelu KuKi-Karhu HT II klo 15
Ässät, Pori – juhlaotteluna miesten Liiga-ottelu Ässät-SaiPa klo 17

Su 13.01.
Kuusamon Pallo-Karhut jääkiekko, Kuusamo - juhlaotteluna III-div. ottelu PaHa - KUKI HT klo 16.00
Jyvässeudun Kiekko - Tapahtuma on samalla seuran 10-vuotisjuhlatapahtuma

To 17.01.
HPK, Hämeenlinna - juhlaotteluna miesten Liiga-ottelu HPK-SaiPa klo 18.30

Pe 18.01.
Pelicans, Lahti – juhlaotteluna miesten Liiga-ottelu Pelicans-TPS klo 18.30

La 19.01.
KooKoo, Kouvola - juhlaotteluna miesten Liiga-ottelu KooKoo-Sport klo 17
Kärpät, Oulu - juhlaotteluna miesten Liiga-ottelu Kärpät-Ässät klo 17

Ke 23.01.
Sport, Vaasa - juhlaotteluna miesten Liiga-ottelu Sport-Pelicans klo 18.30

Pe 25.01.
SaiPa, Lappeenranta - juhlaotteluna miesten Liiga-ottelu SaiPa-Pelicans klo 18.30

La 26.01.
Kiekko-Vantaa Itä, Vantaa – talvitempaus Kartanokoskella klo 10 alkaen
Ilves, Tampere - juhlaotteluna miesten Liiga-ottelu Ilves-JYP klo 17
Kurikan Ryhti, Kurikka – ohjelma ja aikataulu vahvistuvat myöhemmin
Terjärv Ungdoms Sportklubb, Teerijärvi - ohjelma ja aikataulu vahvistuvat myöhemmin

Su 27.01.
Kiekko-Vantaa Itä, Vantaa – talvitempaus Hiekkaharjussa klo 10 alkaen
Kurikan Ryhti, Kurikka – ohjelma ja aikataulu vahvistuvat myöhemmin

Su 03.02.
Etelä-Vantaan Urheilijat, Vantaa -  Jäärieha Myyrmäen jäähalleilla, EVU:n 50v juhlavuoden avaustapahtuma


PS. Juhlaotteluiden vieraat ja järjestävät seurat: jakaessanne juhlatapahtumien kuvia ja uutisia sosiaalisessa mediassa kannattaa mukaan liittää #:t #intohimonajääkiekko #juhlakausi #SJL90 – näin juhlakauden tapahtumat saadaan liitettyä yhdeksi tapahtumaketjuksi myös somessa.

 

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön Olympia- ja A-maajoukkuerahasto jakaa junioriavustuksia vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastukseen 80.000 €. Tukea voivat hakea F-, E-, D- ja C-juniorit, joiden perheillä on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista keväällä 2019.

Tukien hakeminen tapahtuu Jääkiekkoliiton tukien tapaan seurojen toimesta.

Hakuaika on 26.11.2018-17.12.2018, hakuajan umpeutumisen jälkeen tulevia hakemuksia ei käsitellä.

Lue lisää tukihausta täältä >>

 

OLYMPIA- JA A-MAAJOUKKUERAHASTO on Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön alaisuudessa toimiva rahasto, jonka hallinnointiin liittyvät toimet hoitaa Suomen Jääkiekkoilijat ry (Pelaajayhdistys).

Rahaston alkupääoma oli 250.000 euroa. Suomen miesten Olympia-joukkue sai summan sopimuksen mukaisesti bonuksena Suomen Jääkiekkoliitolta Torinon 2006 Olympialaisten hopeamitalista. Rahaston pääomaan on lisätty bonukset myös Vancouverin, Sotshin ja PyeongChangin olympialaisista sekä MM-kisojen bonukset Prahan ja Kööpenhaminan kisoista. Pääomalahjoitukset yhteensä 872.000 €.

Tähän mennessä (marraskuu 2018) rahastosta on jaettu avustuksia yhteensä 491.973 €.

Rahaston toimintaa säätelee ohjesääntö. Ohjesäännön mukaisesti avustusten myöntämisestä päättää yllä mainittujen joukkueiden pelaajista muodostettu kuusihenkinen ohjausryhmä. Päätösten käytännön toimet hoidetaan Pelaajayhdistyksen toimistossa.

 

torstai, 15 marraskuu 2018 08:28

Vaasan Sportin Juniorit hakee toiminnanjohtajaa

Vaasan Sportin Juniorit Ry on Keskimaan alueen suurin jääkiekkoseura, jossa pelaa yli 600 innokasta lasta ja nuorta eri ikäluokissa aina luistelukoulusta B-junioreiden SM-sarjaan ja Naisten Liigaan. Tarjoamme sporttisen elämäntavan sekä erinomaisen harrastus-, kilpailu- ja toimintaympäristön kaikille seurassamme mukana oleville. Kasvatamme sekä huippupelaajia että elämänikäisiä jääkiekkofaneja. Liigapaikkakuntana Vaasa tarjoaa sekä pelaajille että valmentajille polun aina lajimme ehdottomalle huipulle saakka.

Edellisen toiminnanjohtajamme siirtyessä uusien haasteiden pariin, haemme nyt oma-aloitteista ja energistä

Toiminnanjohtajaa

Ymmärrät hyvin junioriurheilun sekä jääkiekon pelikenttää ja toimit keskeisenä tekijänä uuden strategiamme toteutuksessa ja yhteisön sekä toiminnan kehittämisessä. Haluat rakentaa yhdessä ammattitaitoisen tiimisi kanssa Vaasan Sportin Junioreista maamme eturivin junioriseuran.

Edellytämme kokemusta ison junioriseuran tai pienen/keskisuuren yrityksen johtamisesta sekä todennettua menestystä myyntityössä. Varainhankinta ja sen kehittäminen tulee olemaan keskeinen osa tehtäväkenttääsi. Talousosaaminen ja hyvät suhteet alueen yrityksiin katsotaan eduksi. Ennen kaikkea olet kuitenkin ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toimit esimiehenä ja vietät aikaasi toimiston ja sidosryhmien tapaamisen lisäksi mielelläsi myös hallin käytävillä lasten, valmentajien, toimihenkilöiden ja vanhempien kanssa.

Liigapaikkakunta, neljä jäätä saman katon alla sekä kattava seurayhteistyö antavat sinulle huippumahdollisuuden kehittää pohjalaista jääkiekkoa. Tarjoamme sinulle todellisen mahdollisuuden vaikuttaa perinteikkään, mutta vahvassa kehitysvaiheessa olevan seuran toimintaan ja tulevaan historiaan, inspiroivan työympäristön ja haasteita sen verran kuin olet valmis ottamaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Puheenjohtaja Juha-Petteri Lesonen, 043-8245913, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus palkkatoiveineen, ansioluettelo sekä linkki videohakemukseen 30.11.2018 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olet nyt

Länsirannikon toimisto

Yliopistonkatu 31
20100 Turku

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Jääkiekkoliiton leirit

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta