Kymi-Saimaan kartoitusajankohdat ja muuta infoa PP1-vaiheesta Pohjola-leirille

PP1 -taso toteutetaan viime kauden palautteiden pohjalta nyt yhden päivän arkitapahtumana keskiviikkona 30.10. Mikkelissä. Seurat lähettävät omat ranking-listansa alla olevien ohjeiden mukaisesti aluevalmentajille.

PP2 -taso Leppävirralla 13.-14.12. yhdessä Savo-Karjalan kanssa.

Tulevaisuuden Tähdet valtakunnallisena tapahtumana Vierumäellä.

Pohjola-leiri Vierumäellä.


Ennakkotietojen palautus su 13.10. mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. JA Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Liitteenä on excel, jonka seurat täyttävät aiempien vuosien tapaan: näkemykset ja odotukset pelaajakohtaisesti.

Lähettämienne listojen perusteella ja mahdollisten otteluseurantojen jälkeen katsomme, ketä PP1-tapahtumiin kutsutaan mukaan. Tapahtumiin kutsuttavat pelaajat ilmoitetaan noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Kutsut tulevat seurojen kautta. Tarkoitus on muistaa realismi: seurojen tulee ehdottaa niitä pelaajia, joilla on realistinen mahdollisuus mennä Leijonatiellä eteenpäin. Kokonaisuuden tavoitteena on siis kartoittaa pelaajia viime kädessä maajoukkuetoimintaa ajatellen.

Taitovalmentajaseurat: huomioikaa aiempien vuosien tapaan myös yhteistyöseurat, kun kasaatte exceliä (Esim. Jukurit + PiPS, KaPa-51 ja Warkis). Jos seurojen valmentajilla on halua olla mukana kokonaisuudessa, niin infotkaa seuratason kautta aluevalmentajia. Tarvitsemme useamman valmentajan erityisesti PP1- ja PP2-vaiheisiin.

Odotuksena on, että seurojen valmennuspäälliköt / taitovalmentajat / valmennusvastaavat ovat mukana niissä tapahtumissa, joissa on oman seuran pelaajia.

Mv-valinnoista vastaa Kymi-Saimaan mv-kouluttaja Jani Sihvonen.

Olkaa yhteydessä jos tulee kysymyksiä!

T. Aluevalmentajat Ville Koho & Jari Ruottinen

Olet nyt

Kymi-Saimaan toimisto

Kaukaankatu 23 lh 4
53200 Lappeenranta

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta