Pasi Mennander

Pasi Mennander

tiistai, 14 huhtikuu 2020 16:14

Service också på svenska

Ifall du önskar bli betjänad på svenska, vänligen kontakta:

Staffan Kosk
Distriktschef, södra regionen
E-post & Tel. 040 7022 838

Den fullständiga kontaktinformationen för Finlands Ishockeyförbundet kan hittas här.


 

Jääkiekkoliiton hallitus on tänään päättänyt, että kaikkien Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen sarjatoiminta päättyy tältä kaudelta. Päätös astuu voimaan välittömästi. Tämä tarkoittaa, että jäljellä olevat pelit perutaan kaikilla sarjatasoilla. Päätöksen vaikutuksista kauden 2019–20 sijoituksiin ja kauden 2020–21 sarjapaikkoihin tiedotetaan kootusti kevään aikana.

Liiga ilmoittaa omalta osaltaan toimenpiteistä Liigaa koskien.

Sarjatoiminnan ohella koronaviruksella on vaikutuksia myös maajoukkuetoimintaan. Suomeen huhtikuuksi suunnitellut alle 17-vuotiaiden viiden maan turnaus Raumalla ja alle 16-vuotiaiden neljän maan turnaus Eurajoella perutaan.

Kansainvälinen Jääkiekkoliitto IIHF perui aikaisemmin naisten MM-kisat mutta ei ole vielä antanut virallista ilmoitusta alle 18-vuotiaiden ja miesten MM-kisojen kohtalosta. Tshekki sen sijaan on ilmoittanut tänään, että huhtikuussa maajoukkuekalenterissa oleva Tshekin alle 20-vuotiaiden neljän maan turnaus on peruttu.

Päätökset A-maajoukkueen kevään MM-leirityksestä ja otteluista tehdään lähipäivinä yhdessä muiden Euro Hockey Tourin ja Euro Hockey Challenge -maiden kanssa.

Ohjeet seura- ja joukkuetoimintaan

Yleisohje on, että viranomaisten ohjeita tulee seurata tarkasti ja noudattaa niin halleilla kuin niiden ulkopuolella.

Jääkiekkoliitto ei kuitenkaan näe estettä harjoittelulle niin kauan kuin esim. koulut pidetään auki. Tämä tarkoittaa, että seurat voivat päättää harrastustoiminnan jatkamisesta oman harkintansa mukaan, ellei viranomaisilta tule muita ohjeita. Pyydämme joukkueita huomioimaan, että valitsevassa tilanteessa päätös antaa alaikäisen lapsen jatkaa harrastamista kuuluu huoltajille ja lapselle itselleen, eikä lasta tule rangaista mahdollisista poissaoloista.

Mikäli jääharjoittelua jatketaan, suosittelemme joukkueita kiinnittämään korostetusti huomiota ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin, erityisesti hyvään käsihygieniaan ja kaikkiin muihin toimiin, joilla mahdollisia pisara- ja kosketustartuntoja voidaan estää. Joukkueiden kannattaa joka tapauksessa harkita pelaajilleen ohjeistusta omatoimisesti toteutettavaan oheisharjoitteluun tulevien viikkojen ajalle.

Edellisten lisäksi Jääkiekkoliitto suosittaa harkitsemaan vakavasti ulkomaan turnausmatkojen perumista ja kotimaan turnaustapahtumien järjestämistä.

Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita voi seurata osoitteessa www.thl.fi.

Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta ja liittohallitus kokoontuvat torstai-iltana ja linjaavat tällöin koronaviruksen aiheuttamat toimenpiteet liittyen jääkiekon sarja- ja harrastustoimintaan. Päätöksistä tiedotetaan myöhemmin torstai-iltana.

Ennen tätä Jääkiekkoliitto ei ota kantaa mahdollisiin otteluiden ja sarjojen perumiseen.

Ohje joukkueille ja seuroille on, että viranomaisten ohjeita tulee seurata ja noudattaa kaikessa toiminnassa. Päätökset harjoitusten järjestämisestä tehdään seurakohtaisesti. Lue aiemmin torstaina päivitetty ohje täältä.

Suomen A-maajoukkue pelaa Helsingin Jäähallissa 6.2. Ruotsin Euro Hockey Tour -turnaukseen kuuluvan maaottelun Venäjää vastaan. Jääkiekkoliiton vapaakorttilaiset ovat oikeutettuja yhteen henkilökohtaiseen lippuun/peli.

Lipputarve tulee ilmoittaa viimeistään kaksi viikkoa ennen peliä. Sen jälkeen vapaalippuja ei myönnetä.

Lippujen tilauskaavake avautuu tätä linkkiä klikkaamalla!

maanantai, 01 heinäkuu 2019 12:00

Toimintakertomus

Suomen Jääkiekkoliiton toimintakertomus ajalta 1.1.2018 – 30.6.2019 - Avaa / Lataa

Jääkiekkoliiton tulospalvelu on uudistunut. Listasimme kymmenen tärkeää asiaa, jotka kannattaa huomioida. Voit tutustua tulospalveluun täällä!

1. Täysin uusi tulospalvelu
Uusi tulospalvelu on rakennettu alusta loppuun uudelleen. Rakenteellisissa perusratkaisuissa on huomioitu myös tulevien vuosien kehitystarpeet. Tulospalvelu on nyt myös aiempaa nopeampi.

2. Mobiilikäyttäjän tarpeisiin
Kaudella 2018-19 tulospalvelun käyttäjistä 78 % käytti palvelua mobiililaitteella tai tabletilla. Uusi tulospalvelu on suunniteltu erityisesti mobiilikäyttäjän tarpeisiin.

3. Edistyneempi pelipäivähaku
Tulospalvelun etusivulla, sarjasivuilla sekä aluesivuilla voi nyt vaihtaa pelipäivää nuolia osoittamalla. Pelipäiviä voi hakea myös kalenterinäkymästä.

4. Nopeampi navigointi sarjasivuille "tykkäämällä"
Voit "tykätä" sarjasta osoittamalla sarjasivulla sydänsymbolia. Tykkäämiesi sarjojen listan löydät ylävalikosta. Tykkääminen nopeuttaa siirtymistä niiden sarjojen sivuille, joita aktiivisesti seuraat.

5. Joukkueiden logot
Tulospalvelua elävöittävät nyt joukkueiden logot. Osa logoista puuttuu vielä, mutta asiassa edetään yhteistyössä joukkueiden kanssa. Jos sinun joukkueesi logo puuttuu, voit lähettää sen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

6. Pelaajakuvat kokoonpanoihin
Uusi tulospalvelu tuo pelaajien kasvokuvat mm. kokoonpanosivuille. Ensimmäisessä vaiheessa palvelusta löytyvät Mestiksen ja Naisten Liigan pelaajien kasvokuvat.

7. Pikalinkit verkkolähetyksiin
Jos sarja- tai maaottelusta on verkkolähetys Ruudussa tai Leijonat.fi:ssä, asiasta kerrotaan tulospalvelun etusivulla ja ottelun tulosseurannassa. Pelin päätyttyä löytyy linkki tallenteeseen.

8. Kuntopuntarit
Ottelun tulosseurantasivuilla listataan pelaavien joukkueiden menestys viimeisimmissä otteluissaan. Sarjasivuilla ovat kaikkien sarjassa pelaavien joukkueiden koko kauden kuntovertailut. Uudistus koskee sarjoja C-junioreista ylöspäin.

9. Lisää tilastosisältöjä ja -vertailuja
Uusi tulospalvelu hyödyntää tehokkaammin otteluissa tallennettavan tilastodatan. Tilastoihin on lisätty tietoja sekä esimerkiksi joukkueiden välisiä vertailuja. Uudistus koskee sarjoja C-junioreista ylöspäin.

10. Kerro kaverille
Tulospalveluun on lisätty sosiaalisen median jakonapit.

Jääkiekkoliiton tulospalvelu

Marraskuinen Karjala-turnaus tuo myös tänä vuonna valonpilkahduksen keskelle pimeintä syksyä. Turnaus pelataan 7.-10.11. Helsingin Hartwall Arenalla.

Ohjelmassa on kolmen turnauspäivän aikana viisi tiukkaa ottelua Suomen, Ruotsin, Venäjän ja Tshekin maajoukkueiden ottaessa toisistaan mittaa kaukalossa. Karjala-turnaus huipentuu tuttuun tapaan isänpäivän hegemoniaotteluun Suomi – Ruotsi.

Vapaakortin haltijat ovat oikeutettuja yhteen henkilökohtaiseen lippuun/peli. Vapaakorttilaisten tulee tilata liput viimeistään kaksi viikkoa ennen turnauksen alkua eli 24.10. mennessä. Tämän jälkeen lipputilauksia ei oteta enää vastaan.
 
Lippujen tilauskaavake avautuu TÄSTÄ

Otteluohjelma:

To 07.11.2019
18:30 Venäjä-Suomi

La 9.11.2019
13:00 Ruotsi-Venäjä
17:30 Suomi-Tshekki

Su 10.11.2019
13:30 Tsekki-Venäjä
17:30 Suomi-Ruotsi

perjantai, 17 toukokuu 2019 16:35

Sällström Kim

Kim Sällström
Harrastaminen, kehityspäällikkö
Recreational hockey, Development manager

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0400 529 003

maanantai, 21 tammikuu 2019 14:31

Halme Kai

Kai Halme
Kilpailutoimen koordinaattori
Hockey Operations Coordinator

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
010 2270 245

Suomi kohtaa Tshekin Euro Hockey Tourin ottelussa Tampereen Hakametsässä torstaina 13.12.2018. Suomen Jääkiekkoliiton vapaakorttilaiset ovat oikeutettuja yhteen henkilökohtaiseen lippuun.

Vapaakorttilaisten tulee tilata liput viimeistään kaksi viikkoa ennen ottelua eli 29.11. mennessä. Tämän jälkeen lipputilauksia ei oteta enää vastaan.

Lippujen tilauskaavake avautuu tätä linkkiä klikkaamalla!

Olet nyt

Kymi-Saimaan toimisto

Kaukaankatu 23 lh 4
53200 Lappeenranta

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Jääkiekkoliiton leirit

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta