tiistai, 04 joulukuu 2018 10:21

Suomen Jääkiekkoliiton Kymi-Saimaan alueen kesän 2019 kiekkoleirit tytöille ja pojille (pelileiri, PRO-leiri ja maalivahtileiri)

Kirjoittanut

SJL Kymi-Saimaan alueen kesän 2019 kiekkoleirien ilmoittautumiset on avattu.

Kiekkoleirejä on nyt uudistettu ja kaikki leirit ovat tarkoitettu tytöille ja pojille. Leireillä tehdään sitten tarvittaessa erilisiä ryhmiä tytöillle ja pojille. Uutuutena on kesäkuun alussa oleva pelileiri, joka korvaa elämysleirin.

SJL Kymi-Saimaan alueen 2019 Warrior hockey school pelileiri (tytöt ja pojat)
UUSI LEIRIMALLI PELAAMISESTA KIINNOSTUNEILLE

3.6.2019 - 5.6.2019 Tanhuvaaran urheiluopisto, Savonlinna

Ilmoittautuminen: https://www.suomisport.fi/events/0f0d0479-f17d-427f-a5e6-ad7a3f9d78c5

Suomen Jääkiekkoliiton Kymi-Saimaan alueen kesän 2019 Warrior hockey school pelileiri (tytöt ja pojat) 3.-5.6.2019 Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla Leiri on 2005 – 2010 pojille ja tytöille suunnattu uusi pelipainotteinen kiekkoleiri. Leirillä pääpaino on pelaamisella, mutta leirillä on pelaamisen lisäksi lajiharjoitteita, muuta liikuntaa ja liikuntaelämyksiä. Leirille otetaan n. 60 pelaajaa, joista tehdään joukkueet (ryhmät) ilmoittautumisten jälkeen. Leiriohjelma julkaistaan toukokuun alussa. Leirin hinta on 300 € sisältäen opetuksen ja täysihoidon, urheiluopiston liikuntapaikkojen ja kylpylän käytön lisäksi t-paidan ja juomapullon. Leirillä myös maksuton luistintenteroitus ja muotoilumahdollisuus. Leirillä on kerran päivässä peli-/jääharjoitusvuoro ja jääharjoittelun lisäksi muuta urheilua ja liikuntaa. Pelileirillä ja maalivahtileirillä leiriläinen voi myös majoittautua vanhempien kanssa samaan huoneeseen.
 

Kysy vanhemmille mahdollisia majoitusvaihtoehtoja suoraan opistolta
http://www.tanhuvaara.fi/lomailijat-ja-liikkujat/kurssit-ja-lomat/perheliikuntakurssit/sporttipaketit
 

SJL Kymi-Saimaan alueen 2019 Warrior hockey school PRO-leiri (tytöt ja pojat)
LAJITAITOLEIRI MOTIVOITUNEILLE PELAAJILLE

6.6.2019 - 9.6.2019 Tanhuvaaran urheiluopisto, Savonlinna

Ilmoittautuminen:https://www.suomisport.fi/events/09e27cc9-d57f-4710-90ac-6c99c6c56715

Leiri on tarkoitettu pääsääntöisesti Kymi-Saimaan ja Savo-Karjalan motivoituneille aluejoukkuetason poika- ja tyttöpelaajille tai tasolle pyrkiville pelaajille (kenttäpelaajat ja maalivahdit). Poikapelaajat ikäluokat ovat 2005-2006 syntyneet ja tyttöpelaajien ikäluokat 2003 – 2007 syntyneet. Leirin tarkoituksena on kehittää pelaajan omia lajitaitoja sekä parantaa omaa pelillistä osaamista. Leirille otetaan n. 12–16 maalivahtia ja n. 48 kenttäpelaajaa. Leiriohjelma julkaistaan toukokuun alussa. Leirin hinta on 425 € sisältäen opetuksen ja täysihoidon, urheiluopiston liikuntapaikkojen ja kylpylän käytön lisäksi t-paidan ja juomapullon. Leirillä myös maksuton luistintenteroitus ja muotoilumahdollisuus. Leirillä on yhdestä kahteen jääharjoitusta päivässä ja jääharjoittelun lisäksi muuta harjoittelua sekä mahdollisuus muulle liikunnalle.

Leirin aikana vanhemmille on tarjolla Tanhuvaaran erilaisia majoituspaketteja. Kysy niistä lisää opistolta
http://www.tanhuvaara.fi/lomailijat-ja-liikkujat/kurssit-ja-lomat/perheliikuntakurssit/sporttipaketit

 

SJL Kymi-Saimaan 2019 Warrior hockey school maalivahtileiri (tytöt ja pojat)
PELIPAIKKA LEIRI MAALIVAHDEILLE

14.6.2019 - 16.6.2019 Tanhuvaaran Urheiluopisto, Savonlinna
HUOM ! Vaihtunut leiri ajankohta kesästä 2018

Ilmoittautuminen: https://www.suomisport.fi/events/c0723aaf-72b1-4953-868d-8ef4bf78f4a8

Poika- ja tyttömaalivahdeille tarkoitettu pelipaikkaleiri, jossa opetellaan maalivahtipelaamisen lajitaitoja jäällä ja oheisharjoittelussa muita liikuntaelämyksiä unohtamatta. Leiri on tarkoitettu -06 – nuoremmille poika ja tyttö maalivahdeille. Leirille otetaan n. 50 maalivahti, jotka jaetaan ikänsä ja/tai taitojensa puolesta ryhmiin. Maalivahdeille opetetaan maalivahtipelin perustaitoja jäällä ja oheisharjoittelussa. Harjoittelun lisäksi leirillä harrastetaan muuta urheilua ja liikuntaa. Leiriohjelma julkaistaan toukokuun alussa. Leirin hinta on 300 € sisältäen opetuksen ja täysihoidon, urheiluopiston liikuntapaikkojen ja kylpylän käytön lisäksi t-paidan ja juomapullon. Leirillä myös maksuton luistintenteroitus ja muotoilumahdollisuus. Leirillä on kerran päivässä peli-/jääharjoitusvuoro ja jääharjoittelun lisäksi muuta urheilua ja liikuntaa. Pelileirillä ja maalivahtileirillä leiriläinen voi myös majoittautua vanhempien kanssa samaan huoneeseen. Vanhemmilla on myös mahdollisuus majoittua opistolla leirillä opiston tarjoamilla majoituspaketeilla mm. Sporttipaketti.
 

Kysy vanhemmille mahdollisia majoitusvaihtoehtoja suoraan opistolta.
http://www.tanhuvaara.fi/lomailijat-ja-liikkujat/kurssit-ja-lomat/perheliikuntakurssit/sporttipaketit

 

Lisätiedot:

Kari Schemeikka
aluepäällikkö
SJL Kymi-Saimaan alue
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040-7050 964

Olet nyt

Kymi-Saimaan toimisto

Kaukaankatu 23 lh 4
53200 Lappeenranta

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Jääkiekkoliiton leirit

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta