SJL Kymi-Saimaan alueen kesän 2018 kiekkoleirien ilmoittautumiset ovat menossa Warrior, PRO ja maalivahtileirit pojille ja tytöille

Suomen Jääkiekkoliiton Kymi-Saimaan alueen kesän 2018 kiekkoleirien ilmoittautumiset ovat menossa alla olevassa linkissä.

https://tapahtumat-finhockey-fi.pwire.fi/kymi-saimaa/

 

SJL Kymi-Saimaan alueen kesän 2018 elämysten kiekkoleiri -03 - 09 syntyneille pojille Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla 4.-7.6.2018.
Leiri on tarkoitettu kyseisten ikäluokkien poikapelaajille ja leirillä on lisätty jääkiekon lisäksi myös muun liikunnan kokeiluja ja liikuntaelämyksiä ohjatusti ja myös vapaa-ajalla ohjataan lapsia liikunnan pariin.
 

SJL Kymi-Saimaan alueen kesän 2018 elämys / PRO kiekkoleiri -01 - 09 syntyneille tytöille Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla 8.-11.6.2018.

Leiri on tarkoitettu kyseisten ikäluokkien tyttöpelaajille ja elämysryhmälle on lisätty jääkiekon lisäksi myös muun liikunnan kokeiluja ja liikuntaelämyksiä ohjatusti ja myös vapaa-ajalla ohjataan lapsia liikunnan pariin.
PRO-ryhmällä pyritään vahvistamaan tavotteellisten sekä pitkään pelaanneiden omia lajitaitoja sekä parantaa omaa pelillistä osaamista. Ryhmällä pääpaino on siten enempi lajissa kuin toisella ryhmällä.
 

SJL Kymi-Saimaan ja Savo-Karjalan alueen PRO-leiri -04 ja 05 syntyneille pojille Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla 8.-11.6.2018.
PRO-leirillä pyritään vahvistamaan pelaajien omia lajitaitoja sekä parantaa omaa pelillistä osaamista. Leirillä pääpaino on siten lajissa.
Leirille otetaan kyseisten ikäluokkien kenttäpelaajia ja maalivahteja. Nuoremmille maalivahdeille on sitten oma pelipaikkaleiri kesä/heinäkuussa.
 

SJL Kymi-Saimaan alueen kesän 2018 maalivahtileiri -05 ja nuoremmille maalivahdeille Savonlinnassa Tanhuvaaran urheiluopistolla 29.6.-1.7.2018.
Pelipaikkaleiri maalivahdeille jossa opetellaan maalivahtipelaamisen lajitaitoja jäällä ja oheisharjoittelussa elämyksiä unohtamatta.

Vanhemmilla on myös mahdollisuus majoittautua opistolla leirien ajan ja pitää itselleen sporttinen leiri vaikka opiston Sporttipaketilla
http://www.tanhuvaara.fi/lomailijat-ja-liikkujat/kurssit-ja-lomat/perheliikuntakurssit/sporttipaketit

Osassa leirejä lapsi voi myös majoittautua samaan huoneeseen vanhempien kanssa. Vanhempien majoitukset varataan suoraan opistolta heidän paketeista ja hinnoilla ja mikäli lapsi majoittautuu samaan huoneeseen vanhempien kanssa toivotaan sen merkittävän lisätietoihin ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 

 

 

 

Olet nyt

Kymi-Saimaan toimisto

Kaukaankatu 23 lh 4
53200 Lappeenranta

 

Kunnioita peliä

OP-mobiili

Jääkiekkoliiton leirit

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu