Henna Malmberg

Henna Malmberg

Seuroilla on vielä tämän viikon loppuun asti aikaa hyödyntää Jääkiekkoliiton tukemat etuhinnat ja tilata Leijona-kiekkokoulun ja GHD-tapahtumien varusteita omiin tarpeisiinsa.

Tilausohjeet ja tuotekuvat löytyvät oheisesta liitteestä. Suosittelemme lukemaan tarkasti kaikki tilauksen yksityiskohtiin liittyvät ohjeet ennen tilauskaavakkeen täyttämistä.

Itse tilauskaavake löytyy tämän linkin takaa. Aikaa tehdä tilauksia on sunnuntaihin 15.9.2019 saakka.

Varusteiden toimitus tapahtuu viimeistään viikon 40 alussa seuran valitsemaan urheiluliikkeeseen, josta seura noutaa ja maksaa tilaamansa tuotteet. Mikäli seura tarvitsee kauden aikana lisää asuja, tilaus tehdään suoraan urheiluliikkeestä.

Muita paino- ja markkinointituotteita (Lätkäperheen pelikirja vanhemmille, GHD-julisteet, -kaverikortit, -rannekkeet) voi tilata pelkkien postikulujen hinnalla Jääkiekkoliiton verkkokaupasta läpi kauden.

perjantai, 30 elokuu 2019 10:32

Sääntömuutokset kaudelle 2019-20

Kaudelle 2019-20 tulleet keskeiset sääntömuutokset on koottu viiden minuutin mittaiseen videoon. Jotta säännöt ovat hallussa ennen pelien alkamista, kannattaa video katsoa per heti.

Katso video täältä >>

Haluatko näyttää taitosi, kehittää osaamistasi ja hankkia työkokemusta viestimällä Naisten Liigasta? Oletko sinä etsimämme Naisten Liigan viestintäharjoittelija?

Viestintäharjoittelijan päätehtävä on Naisten Liigan some-kanavien (FB & IG) hallinnointi ja päivittäminen kauden 2019-20 aikana:

- Tulevat ottelut  
- Tulokset
- Videopostaukset
- Kilpailut
- Muut koko Naisten Liigaa koskevat päivitykset
- Joukkueiden & pelaajien kanavien seuranta & päivitysten re-postaukset
- Leijonat.fi:n uutisten jaot
- Mahdolliset seurojen tärkeimpien uutisten jaot

Tehtävä edellyttää sosiaalisen median tuntemusta, kykyä tuottaa kanavakohtaisesti räätälöityä, oivaltavaa sisältöä ja aitoa halua olla mukana rakentamassa Naisten Liigasta Suomen suosituinta naisten sarjaa.

Videoiden editointityö ja pelaajahaastattelujen tai muiden artikkelien kirjoittaminen Leijonat.fi-verkkosivuille voidaan sisällyttää harjoittelijan toimenkuvaan valittavan henkilön niin toivoessa.

Tehtävää voi hoitaa etänä pääosin oman aikataulun mukaan kuitenkin huomioiden, että pelit pelataan viikonloppuisin. Arvioitu työmäärä on noin 20h/kk. Työstä maksetaan pieni korvaus.

Kiinnostuitko? Jos kyllä, kerro se meille viimeistään 19.9.2019 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Lisätiedot:
Suomen Jääkiekkoliitto, viestintäjohtaja Henna Malmberg, 040 573 7572

 

 

 

 

 

 

perjantai, 23 elokuu 2019 15:41

Sykkiikö #Seurasydän?

Syyskuussa käynnistyvä koko suomalaisen urheilun yhteinen Seurasydän-kampanja jatkuu koko  syksyn ajan. Jotta kampanja näkyy, mukaan kannattaa innostaa koko seuraväki vauvasta vaariin, nykyisiin ja entisiin toimijoihin!

Yhteisöllisyys on yksi suomalaisen jääkiekon arvoista, ja sen esiin nostaminen onnistuu hienosti 24.9. vietettävän Seurapaita-päivän aikana. Tuolloin jokaista seuratoiminnassa mukana olevaa kannustetaan pukeutumaan oman seuran pelipaitaan, verkkariin tai muihin asusteisiin töihin, kouluun ja päiväkotiin. Mikä loistava tilaisuus seuralle näkyä myös jäähallien ulkopuolella!

#Seurasydän-tunnisteella kannattaa postata ahkerasti, nimittäin Vuoden urheiluseuraehdokkaat valitaan syksyn aikana voimakkaimmin sykkineistä seuroista. Liitä mukaan myös #:t #seurannimi ja #jääkiekko.

Ja mikä parasta, kaikkea ei tarvitse tehdä alusta asti itse. Seurasydän-kansion valmiit aineistot (some-kehykset, kuvat, videot ja oppaat) on tarkoitettu seurojen käyttöön.

- Siirry #Seurasydän-kansioon tästä >>
- Lue lisää aiheesta täältä >>

Seurat voivat nyt tilata Leijona-kiekkokoulun ja GHD-tapahtumien varusteita omiin tarpeisiinsa. Tilaamalla asut määräaikaan mennessä, seura saa asunsa Jääkiekkoliiton tukemaan hintaan ja säästää merkittäviä summia.

Päivitetyt tilausohjeet ja tuotekuvat löytyvät oheisesta liitteestä. Suosittelemme lukemaan tarkasti kaikki tilauksen yksityiskohtiin liittyvät ohjeet ennen tilauskaavakkeen täyttämistä.

Itse tilauskaavake löytyy tämän linkin takaa. Aikaa tehdä tilauksia on sunnuntaihin 15.9.2019 saakka.

Varusteiden toimitus tapahtuu viimeistään viikon 40 alussa seuran valitsemaan urheiluliikkeeseen, josta seura noutaa ja maksaa tilaamansa tuotteet. Mikäli seura tarvitsee kauden aikana lisää asuja, tilaus tehdään suoraan urheiluliikkeestä.

Muita paino- ja markkinointituotteita (Lätkäperheen pelikirja vanhemmille, GHD-julisteet, -kaverikortit, -rannekkeet) voi tilata pelkkien postikulujen hinnalla Jääkiekkoliiton verkkokaupasta läpi kauden.

Maalivahtivalmennuskurssi järjestetään 12.-15.9.2019 Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä. Haku kurssille on avattu ja haku tapahtuu alla olevan linkin kautta. Hakuaikaa on perjantaihin 30.8. asti.

Valinnoista MVK:lle ilmoitetaan sähköpostitse. Kurssin hinta on € 800,00 sisältäen täysylöspidon ja kurssimateriaalit.

Ilmoittaudu kurssille tästä >>

torstai, 20 kesäkuu 2019 17:01

Tunnustusta työstä jääkiekon eteen

Kauden päätteeksi seuroissa ja joukkueissa jaetaan tunnustuksia kauden aikana tehdystä työstä. Tänä keväänä tunnustusta saivat myös pitkään jääkiekon eteen töitä tehneet liiton työntekijät, arvokisamenestystä saavuttaneet valmentajat ja pitkän linjan jääkiekon taustavaikuttajat.

Seuraavat ansiomerkit myönsi Opetus- ja kulttuuriministeriö, anojana toimi Suomen Jääkiekkoliitto. 

Anttila

Matti

Ansiomitali

Aravirta

Hannu

Ansioristi kullattuna

Hult

Sanna

Ansiomitali kullattuna

Hämäläinen

Pekka

Ansioristi

Hänninen

Antti

Ansiomitali

Jortikka

Hannu

Ansioristi kullattuna

Jutila

Timo

Ansioristi kullattuna

Karinen

Tiina

Ansiomitali kullattuna

Lindegren

Pentti

Ansioristi

Mokka

Rauno

Ansioristi kullattuna

Mustonen

Pasi

Ansioristi

Myllyniemi

Ilpo

Ansiomitali kullattuna

Nurminen

Matti

Ansioristi

Piispanen

Ari

Ansiomitali kullattuna

Suhonen

Alpo

Ansioristi kullattuna

Tervomaa

Turkka

Ansiomitali kullattuna

Toivakka

Jukka

Ansioristi kullattuna

Vanhala

Teemu

Ansiomitali kullattuna

Virta

Hannu

Ansioristi

 

Onnittelut ansiomerkin saaneille!

 

Kuvassa vasemmalta Ari Piispanen, Pekka Hämäläinen, Tiina Karinen, Heikki Koskinen, Pasi Mustonen, Matti Nurminen, Turkka Tervomaa, Teemu Vanhala, Antti Hänninen, Pentti Lindegren ja Hannu Virta, joille kaikille oma arvomerkki myönnettiin lauantaina 8. kesäkuuta Vierumäellä. .

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry on laajentanut ILMO-palvelua koskemaan eettisten rikkomusten raportointia urheilussa esimerkiksi häirintää. Jokaisella on oikeus ilmoittaa epäilyttävästä toiminnasta. Ilmoittaja auttaa suojelemaan urheilijoita ja urheilua sekä turvaamaan tasavertaiset ja turvalliset lähtökohdat kaikille urheilijoille.

Vuoden 2018 alussa avatussa digitaalisessa palvelussa on tähän asti voinut ilmoittaa mahdollista doping-, kilpailumanipulaatio- tai katsomoturvallisuusrikkomusta. Hyvän palautteen ja kokemuksen myötä palvelua laajennetaan nyt muihin eettisiin asioihin.

- Urheilu on ryhtynyt toimenpiteisiin torjuakseen häirintää urheilussa. Väestöliiton Et ole yksin -palvelu on hyvä avaus, jossa häirintää kokeneet voivat saada apua. ILMOn laajentuminen auttaa meitä entistä enemmän puuttumaan ja torjumaan tätä ilmiötä. Lisäksi yhteistyössä suunniteltavat koulutukset ja materiaalit luovat vahvan perustan ennaltaehkäisevälle toiminnalle, SUEKin pääsihteeri Teemu Japisson sanoo.

ILMO-palvelun kautta voi antaa tietoa mahdollisista urheilurikkomuksista tai ilmoittaa urheilijan tai muun toimijan epäilyttävästä toiminnasta nimettömästi tai omalla nimellään. Ilmoituksen sisältö käsitellään luottamuksellisesti ja arvioidaan mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten. Jos ilmoituksen tekijä antaa tietonsa nimettömästi, hän voi rekisteröityä suojattuun viestipalveluun, jonka kautta SUEK voi tarvittaessa pyytää häneltä lisätietoja henkilöllisyyden paljastumatta. Palvelu auttaa SUEKia kohdentamaan tutkinnallisia toimenpiteitään entistä tehokkaammin.

Tutustu ILMO-palveluun >>

Kauden 2019-20 D-, C- ja B- junioreilla oli maaliskuussa mahdollisuus hakea taloudellista tukea jääkiekkoharrastuksen kustannuksiin. Hakemukset on nyt käsitelty ja peräti 949 pelaajaa ympäri Suomen saa syyskuussa tukea kustannusten kattamiseksi. Yhteensä tukea maksetaan 988 900 euroa.

Tukea hakeneet pelaajat saavat tiedon tukipäätöksistä omalta seuraltaan.

Mikäli seuranne tukea saanut pelaaja lopettaa harrastamisen tai vaihtaa seuraa, pyydämme ilmoittamaan asiasta omalle aluepäällikkölle hyvissä ajoin ennen maksupäivää.

Tuet maksetaan 15.9. mennessä seurojen kautta niille, joiden jääkiekkoharrastus jatkuu myös tulevalla kaudella. Tuki on henkilökohtainen ja summat on porrastettu harrastamisen kustannusten tavoin ikäluokittain: D-junioreiden tuki on 700, C-junioreiden 1 100 ja B-junioreiden 1 300 euroa.

Muistutamme myös, ettei yksittäisten henkilöiden hakemuksia/päätöksiä kommentoida Jääkiekkoliitosta, joten perheitä ei kannata ohjata soittamaan Jääkiekkoliittoon vaikka päätös olisi tällä kertaa ollut kielteinen.

F- ja E-junioreiden tukien haku tapahtuu 23.9.-11.10.2019, seuroille tiedotetaan asiasta hyvissä ajoin ennen haun alkua. Pelaajien ohella seurat voivat syksyn haun yhteydessä hakea tukea Leijona-kiekkokoulujen vapaapaikkoihin.

Suomen Jääkiekkoliitto on keväästä 2011 alkaen tukenut vähävaraisten perheiden kiekkojunioreiden jääkiekkoharrastamista yhteensä 4 524 800 eurolla. Varat ovat peräisin yksityisiltä lahjoittajilta, yhteistyökumppaneilta, MM-kisojen voittovaroista ja erilaisista hyväntekeväisyyskampanjoista.

Lue lisää Jääkiekkoliiton vähävaraisten perheiden tukiprosesseista: www.leijonat.fi/tuet

Foha News eli Suomen Veteraanijääkiekkoliitto Ry:n jäsenlehti on siirtynyt digiaikaan. Lehti ilmestyy jatkossa vain digiversiona, ja lehden formaattia kehitetään jatkossa paremmin sähköiselle julkaisualustalle sopivaksi.
 
Uusin Foha News löytyy täältä - hyviä lukuhetkiä!
 
 

Olet nyt

Keskimaan alueen toimisto

Vanha-Hännisentie 37
41270 Lannevesi

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Jääkiekkoliiton leirit

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta