sunnuntai, 01 syyskuu 2019 11:45

E- ja F-junioreiden tukien haku alkaa ma 23.9. - Seurojen toimesta tapahtuva haku päättyy 11.10.

E- ja F-junioreiden jääkiekkoharrastuksen kustannuksiin tarkoitettujen tukien hakeminen alkaa maanantaina 23. syyskuuta. Haku tapahtuu tuttuun tapaan seurojen kautta, hakuaika päättyy 11. lokakuuta.

Koska hakuaika on tiivis, kannattaa perheitä informoida hausta jo ennen hakukaavakkeen avautumista. Perheiltä ja seuroilta kysyttävät asiat on listattu materiaalipankista löytyviin tiedostoihin, linkki materiaalipankkiin löytyy tämän uutisen lopusta.

Näin tukien haku toimii:
1) Seurat saavat linkin hakukaavakkeeseen haun käynnistyessä, viim. 23.9.
2) Hakuaika päättyy 11.10. ja samalla alkaa tukihakemusten käsittely, minkä vuoksi myöhässä tulleita hakemuksia ei voida ottaa vastaan.
3) Tieto tukipäätöksistä toimitetaan seuroille 15.11. mennessä, seurat informoivat päätöksistä tukea hakeneita perheitä.
4) Tukien maksu tapahtuu 13. joulukuuta mennessä. Tuet maksetaan seuroille, jotka ohjaavat summan tukea saaneiden junioreiden kausimaksuihin.

Syksyn tukihaun yhteydessä seuroilla on mahdollisuus hakea tukea Leijona-kiekkokoulujen vapaapaikkoihin. Vapaapaikkoihin voidaan myöntää tukea enintään 300€ (= 6 vapaapaikkaa) per seura.

Pelaajien tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti: E/300 € ja F/200 €. Tuki on pelaajakohtainen ja se kohdistetaan seurassa kauden 2019-20 kausimaksuihin.

Syksyn haun yhteydessä tukea voidaan myöntää enimmillään yhteensä 100 000 euroa. Vanhempien ikäluokkien (D-, C- ja B-juniorit) tukihaku tapahtuu seuraavan kerran maaliskuussa 2020.

Kriteerit tuen myöntämiselle - Pelaajat:
Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet.

Kriteerit tuen myöntämiselle - Pelaajien seurat:
Seuralla tulee olla suunnitelma ko. ikäluokkien valmentajien koulutuksesta ja siitä, kuinka nämä ovat mukana Jääkiekkoliiton valmentajalisenssijärjestelmässä. Lisäksi seuralta edellytetään toimenpiteitä uusien harrastajien rekrytoimiseksi ja harrastuskustannusten kurissa pitämiseksi seuratasolla ja joukkueiden toimintaa suunniteltaessa. Esim. tarpeettomat turnausmatkat eivät oikeuta tukien hakemiseen.Tukea hakevan seuran tulee olla sitoutunut Kunnioita Peliä -ohjelmaan ja viestiä aktiivisesti Et ole yksin -palvelusta (esim. ohjaus verkkosivuilta palveluun valmiiden bannereiden avulla).

Lue lisää - Jääkiekkoliiton materiaalipankista löytyvät mm. seuraavat materiaalit, joita seurat voivat hyödyntää tukiprosessista viestimiseen ja tietojen keräämiseen:
- E- ja F-junioreiden haku - Kysymykset perheiltä
- E- ja F-junioreiden haku - Kysymykset seuroilta
- Yleisesitys tukien hausta (sopii vanhempainiltoihin tms.)
- Tiivistelmä tukien hausta perheille
 

Olet nyt

Etsi sivustolta