EmediateAd
 

Pelaajaliikennesiirtosopimukset 17-18

Pelaajaliikennesiirtosopimukset 17-18

12.4.2017

Pelaajaliikennesiirtosopimuksia anotaan kilpailusääntöjen § 5.3. mukaisesti. Lomake ohjeineen  löytyy materiaalisalkustamme. Miesten kilpasarjojen sopimusten eräpäivä on 15.8., naisten sopimusten 30.9. Kaikkien muiden sarjojen pelaajaliikennesopimusten anomispäivä on 15.5. mennessä.

2. Muut sarjat (ml. naisten ja tyttöjen sarjojen väliset siirtymiset)

 

Muiden sarjojen pelaajaliikennesopimus voi sisältää seurojen kaikenikäiset pelaajat ja kattaa liikkumisen kaikkien sarjojen välillä pois lukien liikkumisen Liigaan, Mestikseen, Suomi-Sarjaan ja Nuorten SM-Liigaan.

Yhdessä sopimuksessa seuroja voi olla rajattomasti. Kukin seura voi olla osallinen vain yhdessä pelaajaliikennesopimuksessa muiden kuin yllä olevien sarjojen osalta, pelaajaliikennesopimus on mahdollinen vaikka seura olisi osallinen toisessa aikuisten kilpasarjojen pelaajaliikennesopimuksessa. B-Nuorten SM-sarjaa (mukaan lukien alkusarja) pelaavasta joukkueesta voi kuitenkin siirtyä pelaajia vain kahteen pelaajaliikennesopimuksen piiriin kuuluvaan seuraan. Nämä kaksi seuraa on merkittävä sopimukseen merkinnällä BSM.

Pelaajaliikennesopimuksen hyväksyminen edellyttää seuraavia asioita:

a.      Sopimuksella on yksi tai kaksi ns. vastuuseuraa (vastuuseurat nimettävä anomuksessa) joiden vastuulla on kokonaisuudessaan huolehtia siitä, että kaikille pelaajaliikennesopimukseen kuuluvien seurojen pelaajilla on kilpailusääntöjen mukainen pelipaikka jossakin pelaajaliikennesopimusseurojen joukkueessa.

b.      Seurat tekevät keskenään erillisen sopimuksen kuinka sopimuksen piirissä seurojen yhteistyötä tehdään. Seurakohtaiset vastuuhenkilöt on nimettävä. Tämä sopimus on toimitettava liitteenä pelaajaliikennesopimusta kirjattaessa.

Kaikki muiden sarjojen pelaajaliikennesopimukset anotaan 15.5. mennessä ja toimitetaan niille Jääkiekkoliiton alueille joilla seurat sijaitsevat. Alueiden kilpailuvaliokunnat antavat lausunnon ja esittävät liiton kilpailuvaliokunnalle hyväksyttäväksi kyseiset sopimukset. 15.5. jälkeen erityisestä syystä voi liiton kilpailuvaliokunta käsitellä tehdyn anomuksen erillisellä anomusmaksulla.

Alueen kilpailuvaliokunnan esityksestä liiton kilpailuvaliokunta tai kyseisen alueen aluehallitus voi hylätä anomuksen. Sopimus voidaan hylätä myös kesken kauden tai sopimukseen kuuluvia sarjoja tai pelaajien liikkumista seurojen välillä voidaan rajoittaa, mikäli sopimusta huomataan käytettävän kilpailullisen edun saamiseksi missä tahansa sarjassa.