EmediateAd
 

Täsmennyksiä toimintatapoihin pelaajaliikennesopimussiirroissa

Täsmennyksiä toimintatapoihin pelaajaliikennesopimussiirroissa

25.5.2016

Pelaajaliikennesopimussiirrot (pl. aikuisten kilpasarjasopimukset) maksavat alkavalla kaudella 10 e / kpl aiemman päätöksen mukaisesti. Vastaavasti sopimuksen kirjaaminen oli ilmaista ennen 15.5. olleen määräajan puitteissa. Pelaajaliikennesopimussiirto tehdään aina rajoitettuna enintään kuukauden ajaksi.

Sääntöjen mukaisesti pelaaja. joka pelaa n. yhteisjoukkueessa, voi edustaa pelaajaliikennesopimussiirrolla toista seuraa yhden kauden verran, mikäli on oletettavaa, että pelaaja jatkaa pelaamista seuraavalla kaudella omassa seurassaan. Mikäli tiedetään jo valmiiksi tai pidetään todennäköisenä että pelaaja ei enää palaa omaan seuraansa, on pelaajasta tehtävä normaali pelaajasiirto.

Jos pelaaja em. kohdan mukaisesti palaa seuraavaksi kaudeksi omaan seuraansa ja on siten oikeutettu pelaamaan alkavan kauden ilman maksullista pelaajasiirtoa, toimitaan seuraavasti: Vanha seura tekee pelaajasta rajoitetun edustusoikeuden siirron 30.4. saakka. Kun vanha seura on siirron järjestelmään tehnyt, ilmoitetaan sähköpostitse Teemu Vanhalalle siirron teidot. Siirto kuitataan maksuttomana hyväksytyksi liiton toimesta. HUOM ! Siirrot pitää tällaisissa tapauksissa tehdä ja ilmoittaa vähintään viikkoa ennen sarjakauden alkua.

Mikäli pelaaja seuraavalla kaudella ei jatkakaan omassa seurassaan, tehdään pelaajasta kaikissa tapauksissa normaali pelaajasiirto toiseen seuraan. Toista kautta rajoitettua siirtoa ei enää tehdä.

Mikäli yhteisjoukkueessa on pelaajia, jotka pelaavat pelaajapulan takia myös omassa seurassaan jotta joukkueet saadaan kasaan, voi pelaajalle tulla kauden aikana varsin monta seurojen välistä siirtoa. Jos syy siirtymisiin on yksiselitteisesti se että muuten joukkuetta ei olisi mahdollista muodostaa ja pelaajan on pelattava kahdessa seurassa, voi jälkikäteen kauden päättyessä hakea huojennusta pelaajakohtaisesti pelaajaliikennesopimussiirtojen kirjaamismaksuun. Mikäli pelaaja pelaa eri ikäluokissa ja eri seuroissa vain saadakseen lisää otteluita, ei huojennuksia myönnetä. Samoin yksittäinen päivä tai viikonloppu jolloin on pelaajapula, ei ole peruste huojennuksen hakemiselle. Huojennukset anotaan liiton kilpailuvaliokunnalta keväällä 2017.